طراحی سایت چیست - کمک به دیگران در درک مزایای طراحی وب سایت حرفه ای

کاربردی ترین پلاگین‌های وردپرس در آموزش طراحی سایت با وردپرس

خب تبریک می‌گوییم!!! شما هاستتان را به دامنه وب‌سایت خود متصل کردید؛ این بدان معناست که با وارد کردن آدرس دامنه در مرورگر خود می‌توانید به اطلاعات هاست و در نتیجه وب‌سایت‌تان دسترسی کامل داشته باشید.

در این مرحله باید اطلاعات مربوط به سایت وردپرسی خود را وارد کنید! پس از وارد کردن اطلاعات دیتابیس، اطلاعات اصلی سایت از شما خواسته می شود که به صورت زیر است:

طبیعتا باید قالب مورد نظر مشکلات کم‌تری داشته باشد؛ ما نمی‌گوییم هیچ مشکلی نداشته باشد چرا که این امر غیرممکن است ولی تا جایی که امکان دارد باید قالب دارای مشکل کم‌تری باشد.

برگزاری دوره به صورت مجازی و آنلاین (استفاده از سرویس اسکای روم)

درباره‌ی طراحی وب و آموزش های طراحی وب، در آینده در یادیفای حتما مقالات بسیار خوبی خواهیم داشت.

فایل‌های آن بخش را تغییر دهید و یا در آن دیتابیش بسازید و… بیایید ادامه دهیم و وقت را هدر ندهیم.

اگر بخواهیم به صورت خلاصه به برخی از ویژگی های طراحی سایت فروشگاهی اشاره کنیم می توانیم موارد زیر را نام ببریم:

حالا بعد از این که نام دامنه خوب و مناسبی را انتخاب کردید، بایستی دنبال فضایی باشید که تمام فرایندهای بعدی را رویش اجرا کنید و طراحی سایت با وردپرس را روی آن انجام دهید. بگذارید این طور بگویم که تمام پروسه‌هایی که روی سایتتان انجام می‌دهید منجر به ایجاد دیتا و فایل هایی می شود که خب باید در فضایی ذخیره شوند. این فضا مسلماً درایوهای کامپیوتر شخصی شما نیست. بلکه فضایی از سرورهای بزرگی است که ممکن است تا آخر عمر هم حضوری نبینیدشان.

آیا برای پشتیبانی باید هزینه‌ای پرداخت شود؟ خیر، در فروشگاه ساز پرتال پشتیبانی از شما کاملاً رایگان است. این یعنی شما بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای می‌توانید سوالات و مشکلات خود را با کارشناسان ما مطرح نمایید و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید. «قالب فروشگاه» به چه معنی است؟ منظور از قالب، ظاهر گرافیکی فروشگاه آنلاین شماست. قالب کارکردی مشابه ویترین فروشگاه دارد. هر چقدر قالب شما زیباتر، کاربردی‌تر و جذاب‌تر باشد، طبیعتاً کاربران بیشتر شما را دوست دارند و وقت بیشتری را در سایت شما سپری می‌کنند.

توسعه وب سایت به چند قسمت مختلف تشکیل می شود. برنامه نویسان این قسمت از کار را بر عهده می گیرند. توسعه وب سایت مربوط به طراحی کد های پشت صحنه ای است که کاربران آنها را مشاهده نمی کنند. در حالی که طراحی سایت به صورت مستقیم بر روی نظر کاربر تاثیر دارد، توسعه سایت بر روی عوامل فنی وب سایت تاثیر خواهد داشت.

فریم ورک های بک اند: این فریمورک ها می توانند کلیک کنید بر اساس زبان های مختلفی طراحی شده باشند. مثلا جانگو بر اساس پایتون ساخته شده است در حالی که نود جی اس بر اساس جاوا اسکریپت طراحی شده است.

در دنیای واقعی، ابتدا زمینی را اجاره میکنیم یا میخریم، سپس با استفاده از بتن، سیمان، میل گرد، آجر و… آن‌را میسازیم و در مرحله‌ی آخر با گچ کاری، رنگ، سرامیک، کف پوش و… آن را زیبا میکنیم.

مطمئنا یک وب سایت قسمت های مختلف دارد. در لیست زیر، شما می توانید این قسمت ها را به طور کامل مشاهده کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *